Саша Поповиќ повеќе не ја сака Марија Шерифовиќ во жирито на Ѕвездите на Гранд

Најгледаното музичко натпреварување на Балканот најверојатно ќе направи мали промени во поставата на жирито. 

Оваа информација дојде од извор кој тврди дека Марија Шерифовиќ стравува за своето место во емисијата Ѕвездите на Гранд.

Изворот тврди дека Марија е вон себе бидејќи уште не добила повик од Саша Поповиќ да учествува во новата сезона.

Гранд продукцијата уште не издаде јавно соопштение во кое го потврдува аранжманот на новите членови на жирито, но се надеваме дека во тоа соопштение ќе се најде и името на Марија.

Gledajte veceras obavezno @zvezdegranda ?????????????????

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on