Саша Ковачевиќ ја објави новата песна „Pantera“

Саша Ковачевиќ ја објави новата песна „Pantera“

Саша Ковачевиќ продолжува да ја освојува балканската публика со нови проекти.

Српски пејач ја објави новата песна „Pantera“, а неговите обожаватели се едногласни дека ова ќе биде иден хит. „Pantera“ е дел од неговиот нов проект „Metamorphosis“, кој ги вклучува и претстојните песни „Ona“, „Moja malena“ и „Afera“.