Саша Ковачевиќ го запали инстаграм

Саша Ковачевиќ го запали инстаграм

Саша Ковачевиќ ги остави без здив многу припаднички на понежниот пол со своите најнови фотографии на Инстаграм.

Имено, Ковачевиќ објави фотографии на кои позира гол покрај кучето со насмевка на лицето. Неговите мускули дојдоа до израз и судејќи според коментарите под објавата, припадничките на понежниот пол полудеа.