Сандра – Африка со нова секси фотографија

Сандра – Африка со нова секси фотографија

Сандра-Африка деновиве замина на зимување на планина, во Златибор.

По примерот на својата колешка Јелена Карлеуша и таа реши да ги покаже своите атрибути на сбегот.