Сандра Африка е бремена

Сандра Африка е бремена

Фолк пејачката Сандра Африка е во блажена состојба, а убавите вести сè уште ги крие, но информациите го пронајдоа патот до јавноста.

Сандра Африка (31) е бремена, открива српската емсија “Ексклузивно”, а пејачката тоа го споделила  со само најблиските пријатели на нејзината неодамнешна роденденска забава.

Сандра е во четвртиот месец од бременоста, и приновата ја очекува со Владимир Волков, фудбалер со кого ја поврзуваа неколку пати во претходните години.

Таа сè уште не планира да се повлече од с цената и среќна е што конечно ќе се оствари во улогата на  мајка.