Салма Хајек ужива во Грција

Салма Хајек ужива во Грција

 Салма Хајек ги поминува летните денови во Грција.

Фотографиите кои таа ги споделува на Instagram наидуваат на огромен број комплименти од нејзините фанови кои се категорични дека таа изгледа подобро отсекогаш.