Салма Хајек на 53 години изгледа драма

Салма Хајек на 53 години изгледа драма

Преубавата Селма Хајек наполни 53 години. Но мора да признаеме дека изгледа како да има 35. Погледнете неколку фотографии од Селма од кои ќе ви застане здивот.

View this post on Instagram

#happysaturday #felizsabado

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on