Сабрина Тубиќ денес е позната модна блогерка и заработува на убавина

Сабрина Тубиќ денес е позната модна блогерка и заработува на убавина

Босанската модна блогерката Сабрина Тубиќ е се попозната во регионот. Иако денес води ќивот полн со патувања и добра забава, некогаш била дел од насилство од врснаците.

Таа веќе неколку години дели корисни совети од областа на модата, па благодарение на тоа стекна пола милион следачи на инстаграм.

Иако денес од оваа работа живее многу добро и многу патува, Сабрина призна дека нејзиниот животен пат не бил лесен. Како што призна со години трпела насилство од нејзините врсници кога децата во училиште ја малтретирале поради нејзината дебелина.

Комплетната животна приказна од детството ја прегледаа повеќе од 165 илјади луѓе, а Сабрина се надева дека нејзината приказна ќе помогне на децата кои се соочуваат со истиот проблем.