С.А.М. го објави видеото за “Сакам“

С.А.М. го објави видеото за “Сакам“

Хип-хоп артистот С.А.М. го објави видеото за “Сакам“, последен видео запис од неговиот деби албум “Огледало“.

Резултат со слика за SAM SAKAM
Песната се наоѓа во второто поглавје од албумот насловено како  “Песни за неа“.

Видеото за “Сакам“ е во режија на Горан Симјановски, со креативна визија и улога во истиот се појавува Majestic.


Деби албумот на С.А.М. излезе на 19ти септември 2018, дигитално албумот е издаден под издавачката куќа Humble Origins.