Роузи Хантингтон-Вајтли во фотосесија за Џими Чу

Роузи Хантингтон-Вајтли во фотосесија за Џими Чу

32-годишниот модел изгледа гламурозно на фотографиите на кои ги презентира впечатливите обувки и модни додатоци на реномираниот бренд.

Роузи изјавила дека најдобриот совет кој го добила во животот е: „Потребен е цел живот за да изградиш репутација, а само една секунда да ја уништиш“.