Роби Вилијамс сними нова песна

Роби Вилијамс сними нова песна

Роби Вилијамс има ново музичко дело насловено „Can’t Stop Christmas“.

Песната е инспирирана од пандемијата со коронавирусот и случувањата во 2020 година. Слушнете ја во продолжение: