Роби Вилијамс на работ на смртта

Роби Вилијамс на работ на смртта

Роби Вилијамс откри дека за малку ќе умрел.

Тој стана веган во 2017 година, а неодамна повторно започнал да конзумира риба и месни производи во својата исхрана. На неодамнешната медицинска проверка дознал дека има труење со жива поради прекумерна конзумација на морска храна.

Жена ми е голема паничарка и постојано ме тера да правам анализа. Но, фала му на Бога, жив сум благодарение на тоа. Можев да умрам од труење со жива и арсен“, рекол тој.