Роб Патинсон повторно сингл

Роб Патинсон повторно сингл

Судејќи според светските медиуми, актерот Роб Патинсон и пејачката ФКА Твигс ја завршија нивната долгогодишна емотивна поврзаност.

Холивудскиот актер Роб Патинсон ја прекина тригодишната врска со британската пејачка и танчерка ФКА Твигс, и покрај фактот што неодамна тајно направија веридба.

Светските медиуми тврдат дека до раскинување дошло уште летово, но познатиот пар тоа го риело од јавноста.