Рита Ора во смагардно зелена креација од Версаче

Рита Ора во смагардно зелена креација од Версаче

Рита Ора беше меѓу изведувачите на синоќешното доделување на Echo Awards 2018 во Берлин, Германија.27-годишната пејачка, којашто е родена во Косово, шармираше во елегантна зелена креација од Версаче и сандали од Џузепе Ѕаноти.

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

 

Рита Ора

На сцената, Ора настапи со Лиам Пејн и ja изведоа „For You“, песната која заедно ја снимија за „Fifty Shades Freed“.

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора

Рита Ора