Рита Ора ужива на одмор во Шпанија

Рита Ора ужива на одмор во Шпанија

Рита Ора ужива во Шпанија со пријатели и новиот дечко Роман Гаврас.

29-годишната пејачка, родена во Приштина и 39-годишниот режисер, роден во Атина, наводно се во врска неколку месеци.