Рита Ора топлес на плажа

Рита Ора топлес на плажа

Рита Ора топлите летни денови ги поминува на крајбрежјето во Шпанија.

Познатата пејачка,вчера беше фотографирана во топлес издание и нормално,направи бум по социјалните мрежи.