Рита Ора, Тиесто и Џонас Блу гомобјавија новиот спот за „Ritual“

Рита Ора, Тиесто и Џонас Блу гомобјавија новиот спот за „Ritual“

Рита Ора, Тиесто и Џонас Блу имаат летен хит.

Нивната забавна песна „Ritual“ доби и спот во кој Ора танцува со група танчари.