Рита Ора несакајќи го покажа меѓуножјето

Контроверзната британска пејачка Рита Ора го снимила видеото, а за време на нејзиниот секси танц го видовме и нејзиното меѓуножје.

Популарната пејачка Рита Ора овие денови работи на нов видео спот.

Така таа беше забележана на улиците во Њујорк додека изведуваше секси танц, облечен само во тесен син капут.

Во една сцена, Рита ја крена ногата премногу висока, па таа покажа повеќе отколку што е потребно.

За среќа, таа носеше долна облека, и барем малку од ситуацијата омекна.