Рита Хејворт јаваше коњче уште во 1940

Рита Хејворт јаваше коњче уште во 1940

Ова лето на инстаграм го обележа трендот на „јавање“ различни животини во вода. Наместо душек на плажа сега се носат крофни, поци, еднорози, розеви фламингоси.

Иако делуваше како неверојатен тренд, всушност е само реприза. И пред сегашната интернет сензацијапостоеле дами кои биле промотерки на овој тренд.

И доказ дека модата се враќа е забележен на сликите на Рита Хејворт каде се бања во базен со своето коњче.