Рики Мартин има нов имиџ

Рики Мартин има нов имиџ

Рики Мартин има нов имиџ.

Познатиот пејач често на својот инстаграм профил објавува слики од својот секојдневен живот. Овојпат тој сподели фотографија и се пофали со својот нов имиџ. Рики Мартин има бела брада!