Ријана во чорапи од 1 340 долари

Ријана во чорапи од 1 340 долари

Ријана не навикна на естравагантни модни комбинации, па така со нетрпение чекаме да прошета, за папараците да можат да ја фотографираат во нешто што само таа знае да го изнесе.

Така беше и вчера. Рири со кратка сукња и јакна, облече чорапи од 1 340 долари со кристали во облик на буквата G, кој го потпишува брендот Gucci. На сето ова пејачката облече бели шткили и со тоа почна вистинска модна дебата.

Иако трендот чорапа на штикла е се попопуларен во последно време, многу сметаат дека е гаден и дека не би требало да се комбинира. Но на Ријана не може ништо да и се замери, таа едноставно тоа го носи.