Ријана на промоција на најновата модна колекција

Ријана на промоција на најновата модна колекција

31-годишната музичка ѕвезда ја промовираше најновата модна колекција во Bergdorf Goodman во Њујорк.

За оваа пригода, таа избра портокалов плетен фустан и златни металик чизми.