Ријана ја претстави новата колекција долна облека

Ријана ја претстави новата колекција долна облека

Ријана најдобро ги претставува креациите кои ги дизајнира, па токму затоа редовно е ѕвезда во кампањите за своите колекции.

На најновите фотографии, 32-годишната пејачка и бизнисменка е секси снежна убавица во долна облека од нејзината линија Savage x Fenty.