Ријана е страсна обожавателка на Лејкерси

Ријана е страсна обожавателка на Лејкерси

Како страсна обожавателка на Лејкерси, Ријана од трибините му ја искажа поддршката на својот омилен кошаркарски тим.

На натпреварот на Лос Анџелес Лејкерс и Хјустон Рокетс, 31-годишната ѕвезда навиваше покрај своето момче – Хасан Џамел.

По натпреварот, Ријана доби и дрес специјално направен за неа.