Rihanna е во потрага по модели за новата колекција,пријавете се

Rihanna е во потрага по модели за новата колекција,пријавете се

Популарната пејачка и една од најуспешните деловни жени на денешницата Ријана ја претстави својата најнова колекција на долна облека за нејзиниот бренд Savage X Fenty, а само еден поглед на новата кампања е доволен за да нè натера да го сакаме скоро секое парче.

Неонски бои, тропски мотиви и сексуална слобода – сето тоа се карактеристики на најновата колекција на долна облека Savage X, која на прв поглед не потсетува на естетиката на познатата пејачка, овој пат прилагодена на жешката летна атмосфера. Уметникот Рафатун, за кампањата создаде колажи од пејзажи и тропски лисја, со што успешно создаде визуелни слики во кои „музите“ на Ријана ги носат најновите парчиња од колекцијата.

Она што ја прави оваа кампања особено интересна е фактот дека можеме да се вклучиме и да станеме дел од одличната приказна; не е тајна дека Ријана претходно ги барала своите модели на Инстаграм и дека редовно избира да покаже вистинска женска убавина , која редовно покажува само жени со „совршени“, слаби размери. Така, од денес до јули, можете да влезете во натпреварот и да ги испраќате вашите фотографии, а неколку корисници ќе бидат избрани за официјална фотографија преку FaceTime. Фотографиите последователно ќе се користат за промовирање на најновата, летна колекција, така што постои шанса вашето лице да се најде и во најновиот каталог Savage x Fenty!