Репортерка од Кина изгледа како да нема остарено 22 години

Репортерка од Кина изгледа како да нема остарено 22 години

Сите ние го имаме оној пријател кој, додека сите други се стареат во средната возраст, некако останува на истата возраст и тоа ја има истата младешка и безгрижна насмевка. Како е тоа возможно? Тоа е токму она што луѓето го прашуваат за Јанг Дан, 44-годишна жена од кинеската државна телевизија CCTV. Жената која нема остарено 22 години.

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0016_1996

chinese-tv-presenter-doesnt-age-looks-young-yang-dan-_0000_2018