Ремек дело во Калифорнија

Ремек дело во Калифорнија

Со неверојатен поглед на Лос Анџелес, Каталина и брегот на Калифорнија, овој приватен имот може да биде ваш за само 36 милиони долари…

Сместен меѓу крошните на дрвата, овој имот е како ваш приватен ресорт.

Ова современо ремек дело е визија за дом од стакло во кој енергијата лесно тече од една соба во друга, од надвор кон внатре и обратно.

Има шест спални соби, 10 бањи, куќа за гости, инфинити базен и уште многу други погодности што го прави еден од најпосакуваните имоти во Калифорнија.

Ви се допаѓа? 🙂