Раста вчера ја објави новата песна и спот

Раста вчера ја објави новата песна и спот

По сите успеси што ги постигна со своите песни, Раста повторно одлучи да ги премести границите и да постави нови стандарди во музиката.

Вчера ја  презентираше  преку видео со високи перформанси една од новите седум песни.

Во продолжение погледнето го спотот за ,,Adio Amore”: