Раскошниот дом на Ријана ( ФОТО )

Раскошниот дом на Ријана ( ФОТО )

Како и сите останати ѕвезди, така и музичката ѕвезда Ријана има нова куќа во Холивуд за која од својот буџет таа издвои 6.8 милиони долари.

Има шест спални соби, девет бањи, соба за кино, соба за забава, соба за вежбање, а во рамки на оваа куќа има и уште една малку помала, гостинска.

Покрај неверојатната внатрешност, има прекрасна градина, како и базен.

Инаку, во истиот кварт до неодамна живееше и моделот Кендал Џенер, но таа одлучи дека ќе го смени местото на живеење.

Сигурни сме дека Ријана нема и дека ќе ужива во сите луксузи што ги носи со себе оваа вила, а нејзината внатрешност ќе ја погледнете во продолжение.

Фотографиите се од магазинот TMZ, кој ја имаше и ексклузивата: