Раскинаа Карди Б и Офсет

Раскинаа Карди Б и Офсет

Карди Б и Офсет се разделија по година дена брак, Карди го потврди тоа на нејзините социјални мрежи.

Карди објави стори на Instagram објаснувајќи какви се работите помеѓу неа и таткото на нејзината ќерка.

“Сите вие ми досадувате, па морам да ви кажам дека се обидов да ги разрешам работите со таткото на моето дете. Ние сме многу добри пријатели и одлични деловни партнери. Тој е некој што го посетувам кога сакам да разговарам со некого. Чувствуваме голема љубов “, вели Карди, и откри дека таа има” но “во оваа приказна.

“Работите не функционираат меѓу нас веќе некое време. Никој не е виновен. Љубовта само застана. Ние веќе не сме заедно. Знам дека ќе ни треба време за официјален развод. Јас секогаш ќе го сакам, бидејќи тој е татко на мојата ќерка “, рече раперката.

View this post on Instagram

I miss you ❤️ @offsetyrn

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on