Рајан Рејнолдс и Блејк Лејвли се пар број еден во моментов!

Рајан Рејнолдс и Блејк Лејвли се пар број еден во моментов!

Блејк Лејвли и Рајан Рејнолдс се познати како пар кои сакаат да се шегуваат едни со други на социјалните мрежи.  Се започна пред неколку години кога Рајан го честиташе роденденот на неговата сопругата на објавувајќи фотографија од него во преден план, а таа речиси не се ни гледа.

Тогаш започна нивното духовито почитување.

Колку е сакан пар се потврдува и фактот што овој пост на Инстаграм доби скоро четири милиони лајкови.