Рафаел Надал купи луксузна јахта

Рафаел Надал купи луксузна јахта

Познатиот тенисер Рафаел Надал купи луксузна јахта, која му беше доставена минатата недела во Мајорка, а сега имаме можност да видиме како изгледа нејзиниот ентериер.

На овој брод може да спијат дури 12 гости и е дизајниран за долги крстарења.