Рада и Леон со нова песна

Пејачката Рада Манојловиќ го спои гласот со Леон, нов производ од работилниците на Милош Рогановиќ и Филип Милетиќ.

Песната е преслушана веќе скоро пола милион пати, а според гласовите дека се скарале на снимањето на спотот, неколку сцени ги снимиле сепак заедно.

Погледнете го во продолжение спотот: