Излезе првиот тизер за хит-серијата „Сексот и градот“

Излезе првиот тизер за хит-серијата „Сексот и градот“

Популарната серија „Sex and the City“ ќе добие продолжение.

Новата мини серија насловена „And Just Like That“ ќе ги следи Кери Бредшо, Миранда Хобс и Шарлот Јорк низ нивното патување во 50-тите години од животот. Серијата ќе се состои од 10 епизоди по 30 минути.

„Сексот и градот“, овој пат ќе го гледаме без Саманта.