Првиот часовник за дами на Breitling, Navitimer Automatic 35

Првиот часовник за дами на Breitling, Navitimer Automatic 35

Првото нешто што ќе забележите на првата верзија на моделот Navitimerна Breitling е она што го нема.

Не постојат дијамантски рамки, нема пеперутки или цветни детали, нема пастелни бои. Само малку помала верзија на класичен машки часовник со опција за бирање на детал на бисер и мали дијаманти. Сега и дамите можат да бидат стилски компатабилни во однос на мажите.