Први слики на Александра Пријовиќ во седмиот месец од бременоста

По вестта за синот на Лепа Брена кој наводно и направи бебе на непозната девојка која сега бара пари и наследство од семејството,  семејството молчи, а неговата сопруга Александра Пријовиќ која е во седмиот месец од бременоста беше уловена прв пат по овој скандал.

Имено пејачката во бел капут го однесе своето куче на ветеринар, а откако излезе од станот го посети ветеринарот, па замина на фризер и кафе со пријателите, погледнете: