Прва серија на Амазон која ги надмина сите очекувања

Прва серија на Амазон која ги надмина сите очекувања

Станува збор за серијата Modern Love.

Креирана според познатите есеј колумни во New York Times, Modern Love е серија составена од 8 епизоди од по 30 минути секоја со засебна приказна. Серијата е таргетирана кон женската публика поради 8те романтични приказни од New York, но сепак наш предлог е да соберете сили и да и правите друштво на вашата поубава половина. Можеби ќе летне некоја солза, но таа ќе се компензира со добри приказни, добра глуми и по некоја комична ситуација.

Глумците се кој од кој, од Дев Пател па се до Ен Хатавеј. Одлична серија која дефинитивно го најавува Амазон Прајм како нова конкуренција на ХБО и Нетфликс.