Провокативната и неодолива Алексис Рен!

Магазинот “Love” за новогодишната кампања ја  ангажираше познатата манекенка Алексис Рен која во провокативниот едиторијал, манекенката е полугола, нејзиниот задник е во прв план и сосема потсетува на еден “валкан танц”.

Веќе подолго време овој магазин промовира вакви кампањи кои не се за промоција на долна облека, односно се работи за подигнување на свеста дека жените се силни и дека нивната убавина е неприкосновена. Алексис Рен е славната манекенка која најголема слава стекна со авантуристичките видеа кои ги снимаше со поранешното момче Џеј Алварез. Нивната врска беше прикажувана како совршена, а тие двајца како измислени еден за друг, но на сето тоа му дојде крај.

Како и да е, сега Алексис со оваа кампања успеа да го сруши Интернетот, појавувајќи се во екстра “жешко” издание.