Провокативна девојка која верува во себе!

Провокативна девојка која верува во себе!

Морган Лукс е девојка која доаѓа од сончевата Калифорнија. Таа е висока и згодна, а вели дека јаде сѐ што ќе и “посака душата”. Доколку тоа е вистина, девојките и тоа како имаат на што да и позавидат…

Таа на својата веб страна вели дека животот треба да се помине во облаци, но во исто време да се чекори цврсто на земјата. Исто така, верува дека еден ден ќе го промени светот.

Оваа атрактивна девојка верува многу во себе си, а дека има и зошто покажуваат повеќе од 260 илјади луѓе кои ја следат на Инстаграм.

Нејзиното животно мото е “Твојот ум е премал за мојата вселена”, а ние нема многу да навлегуваме во нејзините филозофски мисли, туку ќе ве оставиме да уживате во нејзините провокативни фотографии…