Промоција на нов спот на групата ВАН ГОГ

Промоција на нов спот на групата ВАН ГОГ

Групата Ван Гог премиерно го преставува спотот за песната „МОЖДА БАШ САД„ во кој се појавува младата српска актерка Тамара Алексиќ.

Песната „Можда баш сад„ е трет радијски сингл од албумот „МОРЕ БЕЗ ОБАЛА„.

Во Македонија албумот ќе се излезе во среда, 13.02.2019 како подарок во дневниот весник Слободен печат.