Програма во Јавна соба

Програма во Јавна соба
banner newsletter-01
***

Ние сме секогаш расположени за готвење!

team building

Ако и вие и вашите колеги ја делите истата пасија, повелете на едно незаборавно дружење кај нас!

***

Oваа седмица ве покануваме на:

10.03. // 18:00

Работилница наменета за подобрување на комуникациските вештини, во вторник.

comunication

10.03. // 19:00

Cедми роденден на Pole People – роденденска забава и дружење на кое ќе видиме дел од движењата, елементите и кореографиите кои тие ги подготвуваат, а ќе можеме и да ги пробаме.

pole people

13.03. // 17:00

Уште едно петочно дружење после работа, со вкусно мезе и ладно пиво.

13. mart

13.03. // 22:00

Одлична забава со најубавите ретро мелодии, во петок вечер!

cover 16

14.03. // 21:30

Концерт во живо на фантастичните Star Wound кои ни доаѓаат од Атина, во сабота!

2
***

А, секој ден – ве покануваме на опуштање и добро кафе!

coffee
***

Се гледаме на 50-та Дивизија!

©2020 Public Room | 50 Divizija 22, Skopje, Macedonia | www.publicroom.org