Пристигна трејлерот за филмот Капетан Марвел

Пристигна трејлерот за филмот Капетан Марвел

Претходните два трејлера ја претставуваа суперхеројската личност Керол Денверс, овој трејлер е мешавина од интергалактичка акција и нејзините човечки страни, кои вклучуваат интеракција со Ник Фјури.

Исто така, подобро ќе се запознаеме и со Скрулс и првпат ќе ја видиме неговата способност за промена на обликот.

Керол ни ги открива своите примарни способности, нарекувајќи ги фотонски удари.

После своето соло филмско деби, кое ни пристигнува на 8-ми март, Капетан Марвел ќе им се придружи на Авенџерсите во четвртото продолжение и ќе биде клучен играч во „Endgame“, против Тонос, како и во продолжението на целокупната суперхеројска франшиза.