Пристигна линијата за шминки на Ријана

Пристигна линијата за шминки на Ријана

Ријана моментално е актуелна во сфери кои не се поврзани со музиката – на филмската сцена со филмот „Ocean’s 8“, а во светот на декоративната козметика со линијата за шминки Fenty Beauty.

Со неколку промотивни фотографии, Ријана го најави лансирањето на новата колекција шминки.