Преубави градови во Европа кои туристите ги заобиколуваат

Секој сака да ги види Париз, Лондон, Рим и други европски метрополи, но забораваат дека има толку помалку познати локации кои нудат многу убави содржини.

Затоа, следниот пат кога ќе имате можност да патувате во Европа, размислете за овие дестинации:

Лакост, Франција

Сари, Англија

Ротенбург, Германија

Бриж, Белгија

Берген, Норвешка