Преслушајте ја новата песна на Енрике Иглесиас

Откако почна да прави латино песни, Енрике Иглесиас повторно стана еден од најслушаните изведувачи на светот.

А денес на листата на хитови додаде уште една латино песна.

Тој го претстави видео записот за песната El Bano.

Неговиот претходен сингл Subeme la radio беше еден од најслушаните на YouTube во 2017 година, а прашање е дали новата песна ќе го постигне истиот успех.

Преслушајте ја песната.