Преработка на „Мучо денаро“од „Само Тони и две жени“!

Триото „Само Тони и две жени“ деновиве нè почести со уште една одлична преработка на македонски хит, а овој пат изборот падна на „Мучо денаро“ , оригиналната мексиканска песна „Cielito Lindo“, кај нас првично препеана со негови стихови во почетокот на 90-ите од Владо Јаневски.

„Еве ја нашата изведба на оваа малку подзаборавена песна која дефинитивно заслужува уште еден мандат“ –  напишаа музичарите кои го сочинуваат триото: Антонио Ристески ( one man band), Марија Докузови и Христина Стојанова ( вокали),  објавувајќи го своето ново музичко парче. Инаку, истото е дополнето со симпатично анимирано видео, кое го потпишува Ана Петрова.  

Слушнете ја нивната верзија на „Мучо денаро“ и уживајте во анимираното видео филмче.