Премиерно, запознајте го Mercedes CLS (видео)

Премиерно, запознајте го Mercedes CLS (видео)

Откако во јавноста предвреме излегоа информациите на новата генерација на Mercedes CLS, се чинеше дека сé е познато.

Но не испадна така – изненадувања има како во механиката така и во деталите од опременоста и стилските решенија кои не можеа да се видат на првите фотографии. Редот налага прво добро да ја разгледаме, а потоа да коментираме.