Премиера на претставата „Диши“ од Данкан Мекмилан – Драмски театар Скопје

Премиера на претставата „Диши“ од Данкан Мекмилан – Драмски театар Скопје

Со огромно задоволство ве информираме дека на 29.12.2020 (ВТОРНИК) со почеток во 12:00 ЧАСОТ ќе ја изведеме премиерно претставата „ДИШИ“ по текст на ДАНКАН МЕКМИЛАН во режија на ДИМЧЕ НИКОЛОВСКИ – ДИМСАТА.

Повеќе информации и фотографии од претставата можете да најдете во прилог на овој мејл.

Доколку некој сака да присуствува на претставата, ве молиме да не контактирате претходно.