Премиерно: Северина – Мртов без мене

Премиерно: Северина – Мртов без мене

Голема прашина се крена околу новата песна  Мртов без мене и пред нејзиното излегување, со оглед на тоа дека пејачката го објави текстот неколку дена порано.

Во песната се пее за нејзиниот поранешен љубовник. Песната содржи брутални стихови кои до детали опишуваат како би му се одмаздила.

Во продолжение слушнете ја песната и погледнете го видео записот.

Како ви изгледа?