Премиера: Емина и Милица – Лимунада

Долгонајавуваниот дует на Емина Јаховиќ и Милица Тодоровиќ, Лимунада, премиерно е објавен на YouTube.

Текстот и музиката за оваа, како и за остатокот на песните на албумот Дање, ги напиша Емина, додека аранжманот го направи Дарко Димитров. Спотот е снимен во продукција IDJ, кои го издаваат и новиот албум на Емина.